02-21-2011, 06:15 AM
thank you so much! I have a bad habbit of spacing out every single word.. ><
I bolded some parts that I changed
誕生日に私はいろいろなものをもらいました,たとえば時計とかぼうしとか。
(I don't know if that's putting the two sentences together..)
その中でいちばん好きなのはやっぱり(?)、 ははにもらった大きい うし のぬいぐるみです。
そのぬいぐるみはス―パーで(?)みつけた(?)。
でもははは “それはたかすぎだ。使えないものだ。だめ!”といっ た
さいしょの日そのぬいぐるみはまだはんばいされて いませんでした。
でもその三日後そのぬいぐるみははんばいされていまし た !
すぐにははに伝えました
そしてやっとぬいぐるみをかってくれました。
まいにちそのぬいぐるみをハグしなければなりません
そしてねるときもしわたしのぬいぐるみがそばにいないと 、わたしは 眠ることができません
とてもかわいいので、それが一番好きな誕生日プレゼ ントです。
also I was wondering I repeated ぬいぐる so many times is it kind of weird? is there a way to avoid saying it repeatedly?
Last edited by amiko : 02-21-2011 at 06:24 AM.
|