View Single Post
(#3 (permalink))
Old
amiko (Offline)
New to JF

02-21-2011, 06:15 AM

thank you so much! I have a bad habbit of spacing out every single word.. ><
I bolded some parts that I changed

誕生日に私はいろいろなものをもらいました,たとえば時計とかぼうしとか。
(I don't know if that's putting the two sentences together..)

その中でいちばん好きなのはやっぱり(?)、 ははにもらった大きい うし のぬいぐるみです。

そのぬいぐるみはス―パーで(?)みつけた(?)。

でもははは “それはたかすぎだ。使えないものだ。だめ!”といっ た

さいしょの日そのぬいぐるみはまだはんばいされて いませんでした。
でもその三日後そのぬいぐるみははんばいされていまし た !

すぐにははに伝えました

そしてやっとぬいぐるみをかってくれました。 

まいにちそのぬいぐるみをハグしなければなりません

そしてねるときもしわたしのぬいぐるみがそばにいないと 、わたしは 眠ることができません

とてもかわいいので、それが一番好きな誕生日プレゼ ントです。

also I was wondering I repeated ぬいぐる so many times is it kind of weird? is there a way to avoid saying it repeatedly?

Last edited by amiko : 02-21-2011 at 06:24 AM.
Reply With Quote