![]() |
here is the turkish helper !
can help you learn turkish :ywave: i know japan ppl come turkey much .
|
slm muzaffer nerdensin kardeş.sonunda bi türk buldum burda...
|
Al bendende o kadar sörf yaparken bu siteyi buldum japonları sevdiğimden dolayı üye oldum bi baktımki türkde varmış bende artık burada takılırım inşallah türk sayısı çoktur. :ywave:
|
Asslam-u-Alaikum
|
that looks cool.
could u teach me some simple words like hello and bye?:ywave: |
:D burdada türkler varmış selam kardeşlerim:D
|
Quote:
hoşçakal (hoshchakhal) : bye günaydın (gunaidn) :good morning ne haber (naaber)? :what's up?:) seni seviyorum: i love u ;) adın ne?: what's your name? these are some useful sentences. ______________________________________________________________ Ben de Türküm.Kocaeli'den Besim. ore wa toruko no besim. ____________________________________________________ if you wanna learn Turkish i ll help you more.;) |
Hi Muzaffer, I can give you some ınformaton about Turkısh phonology, ıt ıs an ortographıg language so pronouncıatıon ıs not dıffıcult. If you wanna say somethıng, please wrıte thıs part. so we can wrıte ıt in Turkısh for you.
|
to me it seems that ,muzaffer knows turkish very well and wants to help other people in learning turkish.right?
i can help too. |
slm arkadaşlar.. ben de okulun tatil olduğu bi ara kafayı forıumlarla bozmuştum da o zaman üe oldum :D manga filan da seviyodum.. neyse takılırız ya .. görüşmek üzree :ywave:
|
Vay arkadaş Türk buldum :)
|
biz heryerdeyiz :vsign:
|
Selam arkadaşlar;
Ben Trabzon'dan Mansur... :ywave: |
Selam arkadaşlar, az önce bir post gönderdim ama yanlış yere göndermişim. Herkese selamlar :)
|
Arkadaşlar Bende Artık Aranızdayım Cümleten Selamun Aleyküm... İstanbulda Yaşıyorum :)
|
Quote:
|
h.bulduk adım Fatih...;)
|
All times are GMT. The time now is 01:42 PM. |