![]() |
dai the uke?with shin? O_o
that's new to me but yesshuuuu~ XD *faints* I need to stop thinking of them but I can't help it *goes read a FF* :mtongue: |
yeah.. we seen shin as the uke..
but we never seen dai as the uke! *imagines* .... .... .... |
I'm speachless...........
oh...and I've seen dai as an uke...with *coughs* kao or kyo *giggles* |
but i want him to be the uke with shin.. no one else!
|
*goes look for a FF with dai uke and shin the seme*
let's see what I can find *giggles* |
*waits for adina*
don't give me the one ID gave me.. already have it..! |
Due le quartz - Requiem
this is a good thread, but if someone could do me this favour of translating one song, it would really make my day <3
DUE LE QUARTZ - REQUIEM mou nido to akanai no? ima ni mo neboketagao de doushite nani mo iwanai mama hitori bocchi ja nai noni [anata] no himei mo kitsuite ageteita nara mou ichido ano goro ni modoreru kana sou, subete yume no naka no dekigoto nara saa hayaku ima sugu ni me wo samashite furi shikiru ame wa nani mo ka mo wasurete shitekure you to shiteru [anata] no himei ni kitsuite ageteita nara [anata] no himei ni kitsuite ageteita nara [anata] no himei mo kitsuite ageteita nara mou ichido ano goro ni modoreru kana sou, subete yume no naka no dekigoto nara saa hayaku ima sugu ni me wo samashite shinai nara [F] e no REQUIEM [todoita kanaa] Arigato Gozaimasu // Mika |
Could someone please translate this:
EYES LOVE YOU by hide - Akai hitomi wa sodom no machi de Utsukushii onna wo saishuu suru Haride tometa chou ya ga no youni Ugokenai omae wa ore no mono Kokoro nante iranai Ikita yubi ni fureta kunai my love Aoi hitomi wa yoru ni uzumaku Zetsubou to kyouki no mosaic Yami ni name mawasarete Bara wo nurase Eyes love you but my heat can't love you so Zanzou no venus My eyes love you koi wo shiyou Maboroshi no heya de Eyes love you hitomi ga ima Kiritotta omae My eyes love you namida no naka toji komete It's my dream obore sasetai ...Yume wo sabaku houritsu nadonai Sakki denshi no kubi wo shimete kikidashita Ai wa orobitarashii Kokoro nante iranai Hito wo shireba daremo ga kanashii Eyes love you but my heat can't love you so Zanzou no venus My eyes love you koi wo shiyou Maboroshi no heya de Eyes love you hitomi ga ima Kiritotta omae My eyes love you namida no naka toji komete It's my dream obore sasetai |
i dont remember where i found this...but i like so much
shin smile ![]() |
*faints*
he does have a nice smile <333 *steals piccu* |
All times are GMT. The time now is 10:10 AM. |